Juul & Svane ApS
Grønnevej 12
DK-2830 Virum
Denmark
Tlf. +45 3536 6000
Fax +45 3536 6068
info@juul-svane.com
 
Forside
Projekt vand er sundt
 
 
 
 
 
 
 
 
Samarbejdspartnere
Nyheder
Ledige stillinger
Kontakt
 
UK
English version
 
D
German version
 
Projekt vand er sundt

Flere og flere børn lider af fedme i dagens Danmark. Dette er baggrunden for at Virksomheden Juul & Svane ApS er gået ind i et projekt med danske vandværker om at promovere vores rene danske drikkevand. Tillige med samarbejdspartnere som ”Hjerteforeningen”, ”Fødevarestyrelsen”, ”Økologisk Landsforening”, ”Krop, Mad & Bevægelse” om at promovere det sunde i at drikke vand.

Vi har i samarbejde med vores engelske partner udviklet en drikkedunk som bliver tilbudt engelske skolebørn i et samarbejde mellem skolerne og vandværkerne i Manchester området i et område der forsyner 15 mill. personer.

FVD og Danva – de to foreninger af vandværker i Danmark er gået med i projektet her i Danmark og har i samarbejde med os lavet en drikkedunk med et tryk med sloganet ”Rent Vand – kommer fra hanen”. Trykket viser en vandhane og FVD's logo er påtrykt samt Danva’s når det er denne forenings medlemmer som deler ud. FVD har udviklet et fantastisk materiale som kan udleveres til skoler i forbindelse med besøg eller rekvireres af lærer som ønsker at vise børnene hvor vandet kommer fra.

Vil man have yderligere information omkring projektet er man velkommen til at kontakte os og der er også mulighed for at kigge rundt på denne hjemmeside hvor det bl.a. Er muligt at læse om Vand, se billede fra et pilot-projekt på Fuglsanggaard skolen, læse mere om forskellige muligheder for at være med i dette spændende projekt omkring børns sundhed.


Tirsdag den 11. december 2007

Vand fra hanen er suverænt bedre end flaskevand. Det er resultatet af den hidtil største analyse af kvaliteten af det vand, der drikkes på skolerne. Undersøgelsen er lavet af 7000 skoleelever, der som led i Naturvidenskabsfestivalen har foretaget ikke mindre end 1.197 vandanalyser, som er samlet i en rapport af Teknologisk Institut.
Læs mere på www.danva.dk