Juul & Svane ApS
Grønnevej 12
DK-2830 Virum
Denmark
Tlf. +45 3536 6000
Fax +45 3536 6068
info@juul-svane.com
 
Forside
Projekt vand er sundt
Samarbejdspartnere
Nyheder
Ledige stillinger
Kontakt
 
Samarbejdspartnere
Vandværkerne i Danmark
Vi har siden 2004 samarbejdet med vandværkerne i Danmark, som har anvendt vores kampagne "Rent Vand - Kommer fra Hanen". Vandværkerne har uddelt Drikkedunke til skoler, foreninger og klubber over hele landet med vandværkernes eget logo samt deres slogan. Vi har i samarbejde med vandværkerne initieret forskellige tiltag som har haft til opgave at fortælle offentligheden at det rene vand - faktisk kommer fra hanen.
 
Hjerteforeningen - www.hjerteforeningen.dk
Juul & Svane har per 1. oktober indgået et samarbejde med Hjerteforeningen med det formål at sætte fokus på sundhed gennem indtagelse af vand. Juul & Svane vil til foråret indlede et forskningsprojekt med Læge og Sundhedschef Lars Ovesen med det formål at afklare de sundhedsmæssige virkninger af skolebørns drikkevaner.

Juul & Svane støtter Hjerteforeningens arbejde med et beløb per solgt drikkedunk for på den måde at fremme de gode initiativer der bliver sat igang af hjerteforeningen.

 
Økologisk Landsforening - www.okoland.dk
Juul & Svane har indledt diverse samarbejder med ØLF – bl.a. har ØLF uddelt drikkedunke i hele landet i forbindelse med projekt ”Gå på Vandet” der skal sikre at vi forstå at det vi putter i jorden går videre ned i drikkevandet og at vi derfor skal være varsomme med vores forurening.
 
Vitens - www.vitens.nl
Vitens er den Hollandske vandværksforening. Vitens består af 14 medlems virksomheder der levere vand til 16 millioner mennesker. Vitens har sat mange initiativer igang for at gøre omverdenen opmærksomme på det rene vand fra hanen. Vitens er en yderst professionel organisation med Bas Rutgers i spidsen for initiativer der skal gøre opmærksomme på det friske vand – fra hanen. Vitens kører en kampagne der hedder ”Verswater inside” hvor de uddeler drikkedunke til skolebørn med budskabet – Frisk vand.