Juul & Svane ApS
Grønnevej 12
DK-2830 Virum
Denmark
Tlf. +45 3536 6000
Fax +45 3536 6068
info@juul-svane.com
 
Forside
Projekt vand er sundt
 
 
 
 
 
 
 
 
Samarbejdspartnere
Nyheder
Ledige stillinger
Kontakt
 
UK
English version
 
D
German version
 
Certifikater og tests

Eurofins test-resultat
Fødevarestyrelsen / miljøstyrelsen stiller krav om at der ikke må være mere end 20µ per liter af nedbrydningsstoffer efter anti-oxidanter - de så kaldte phenoler i vandprøver der har været i kontakt med drikkedunke og vand-rør.

Vandværkernes dygtige teknikere og ingeniører har fundet FVST's værdi for høj og mener værdien skal ned på 3-6µ per liter.

Juul & Svane har for at være helt sikre valgt at ligger UNDER 1µ per liter - i det vi har en værdi for vore drikkedunke på 0,61µ per liter. Vi finder at det er uhørt vigtigt at man er opmærksom på dette og altid forlanger test-resultater for phenoler ved køb af drikkedunke. Specielt når det handler om drikkedunke til børn.

download i pdf-formatBekendtgørelse 80

Vore drikkedunke lever op til Fødevarestyrelsens generelle bestemmelser og lovgivning for plast til opbevaring af fødevarer. Ligesom vore drikkedunke er godkendt i samtlige EU lande og USA.

download i pdf-formatDokumentation for indhold

Det er væsentligt at der ikke tilsættes blødgører af nogen art i drikkedunke - specielt til børn - vi har derfor åbenhed omkring materiale sammensætningen - og vedlægger dokumentation.

download i pdf-format