Har du også udskudt din tagrenderensning lidt for længe? Er det et projekt du ikke helt for gjort noget ved? Måske tænker du, at så længe du ikke kan se at der er blokader i dine tagrender, så trænger de ikke. Så læs med her og du vil aldrig glemme at få dem renset igen.

Du undgår fugt og råd skader

Hvis du ikke får renset dine tagrender i tide, så begynder vandet at løbe over kanten på tagrenden. Måske ikke meget og måske så lidt at du slet ikke ligger mærke til det. Men uanset hvor lidt vand det er, så vil det gå alvorligt ud over dine sternbrædder, hvis de konsekvent bliver helt en smule våde at den fyldte tagrende. Udhæng på dit hus og hvad der ellers er lavet i træ er meget udsat hvis, dine tagrende står og løber over. Tagrenden er til for at lede vandet væk fra dit hus og ned i jorden. Når den ikke kan det, så vil vandet blive ledt alle mulige andre steder hen som du ikke kan styre. Det kan gå voldsomt udover dit hus og det der er lavet i træ nær tagrenden. Du kan også risikere at der opstår fugt skader i din kælder, hvis du har sådan en. Vandet bliver nemlig ikke ledt ned i undergrunden, som det er meningen og kan derfor ende med, at lande når dit fundament og lave fugtskader der.

Du undgår frostsprængninger

Når din tagrende løber over, så kan der også ske det at vandet løber ned af ydersiden på dit hus. Hvis du bor i et murstenshus, kan dette have alvorlige konsekvenser for dine mursten. Dine mursten kan nemlig ikke udlede alt fugten fra regnvandet. De vil derfor stå vide i lang tid, specielt i løbet af efteråret og vinteren hvor der kan være rigtig mange regnfulde dage. Når temperaturen så falder og frosten kommer, vil dine mursten stadig være meget våde. Vand udvider sig når det fryser til is og det vil være skyld i små sprængninger i dine mursten.

Rens derfor altid dine tagrender i tide

Som du kan læse ovenfor er der flere grunde til altid at huske at få renset sinde tagrender. Det er meget forskelligt hvornår på året det er bedst at få dem renset og kommer an på din situation. Men hvis du fast får det gjort en gang om året, så er du på den sikre side. Mange foretrækker dog at få lavet en tagrenderensning i løbet af enten foråret eller i løbet af efteråret. På den måde er de sikre på, at få fjernet alle de gamle blade og hvad der ellers kan lande i tagrenden, inden der kommer nogle nye. Det er en god ide, at få et proffesinelt team til at stå for rensningen af dine tagrender. De kommer ud med det rigtige udstyr og dobbelt tjekker at alt er fjernet inden de køre igen. Med tagrenderensning København er du dermed sikret komplet rene tagrender.