Der findes næsten lige så mange forskellige lænestole, som der findes mennesker i verden. De kan fås både store, små, læder, stof, med fodstøtte og med øreklapper – og så findes der den helt rette til dig. Om du så er til den skøre, pangfarvede lænestol i dit kulørte hjem, eller mere til de klassiske sort/hvid. Der er ingen tvivl om, at du også vil kunne finde noget der falder i din smag.

Det alsidige møbel

En lænestol er med til at gøre en stue endnu mere hyggelig og afslappende. Samtidigt kan den gøre enhver New Yorker-lejlighed endnu mere glamourøs. Det er dét der gør den så alsidig. Den skaber simpelthen sammenhæng i dit hjem. Der er ingen regler for sammensætning af dit hjems interiør, med din splinternye lænestol. Den bløde flyder, den enkle, stramme læderlænestol eller den gammeldags 1950’er-lænestol. Alt kan mixes og blandes i farver, størrelser og materialer. Kun fantasien sætter grænser for, hvordan den skal kunne passe ind!

Rød lænestol

Stof eller læder?

Normalt, når man skal ud at vælge lænestol, findes der to varianter: i læder/kunstlæder eller i stof.
Begge slags har hver sin fordel. Stoflænestole udstråler ofte ”hygge”, og hælder klart til den ”bløde” ende af komfortskalaen. Samtidigt passer den perfekt ind i alle slags hjem. Fra børnefamilie til bedsteforældrenes strikke/tv-stol. Læderlænestolen har i høj grad også sin egen charme. Den er utroligt nem at holde ren, lækker at røre ved og pynter, igen, fænomenalt til alle slags interiør.

Blomstret lænestol

Komforten i højsædet

Det kan godt virke lidt uoverskueligt at skulle vælge mellem det store sortiment, der nu er på nettet. Men én ting er sikkert. Komfort er yderst vigtig for valget af din nye lænestol. Komfort er selvfølgelig individuel, og af den grund, findes der også justérbare lænestole. Så kan du selv vælge hvor langt nede du vil ligge, og dette er klart en fordel, hvis du er til en god, gammeldags ”morfar”. Til de justérbare lænestole, medfølger gerne en fodskammel, som skaber den ultimative komfortoplevelse. Disse lænestole har også indbygget recliner-funktion, så du nemt kan komme op og sidde igen. Til sidst, kan man også få en justérbar fodstøtte, så du kan ligge fladt, med benene oppe. Alle muligheder er åbne, så mon ikke du kan finde den perfekte lænestol til DIT hjem.